19 Ekim 2021 Salı

#karnabaharyemegi #bezelye#karnabaharyemeği #havuç #evyemekleritarifleri#🌹birsonbahargunu1 #lezizyemektarifleri#peas #vitamindeposu #kışyemekleri #lezizyemektarifleri #mutfakaşkı #mutfaktakigurme #cauliflowerrice #chickpeas #chickpea #yöresel#kesfett #yöresellezzetler#keşfetteyiz #yöreseltatlar #keşfetteyim Bugün sizlere vitamin deposu yemek tarifi vereceğim.karnabaharı bir de bu şekilde deneyin Malzemeler 1 adet küçük karnabahar (küçük küçük parçalara ayrılmış) 100 gram haşlanmış et(kuzu,dana) 1su bardağı bezelye 1 adet kuru soğan 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 1 adet havuç 🥕 1-2 adet domates 🍅 veya 1 yemek kaşığı domates-biber salçası karıştırın 1 tatlı kaşığı pul biber 1/2 çay kaşığı karabiber 1/2 çay kaşığı kimyon Tuz yeteri kadar 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı Yapılışı Yemeği yapılacak tencereye zeytinyağını koyun içine yemeklik doğranmış kuru soğan, biberler ve havuç konur hafifçe sarartın.daha sonra eti ilave edip, kavurmaya devam edin.salca koyup,salçanın kokusu gidinceye kadar kavurun.karnabahar,domates,bezelye(bezelye haşlanmış ise karnabahar yarı pişince koyun) ve 2-3 su bardağı sıcak su ile pişirmeye devam edin. baharatlar ve tuz ilave edip, karıştırın.5-6 dakika pisirdikten sonra ocağı kapatın. Afiyet olsun



Tarifi Instagram'da Gör




#karnabaharyemegi #bezelye#karnabaharyemeği #havuç #evyemekleritarifleri#🌹birsonbahargunu1 #lezizyemektarifleri#peas #vitamindeposu #kışyemekleri #lezizyemektarifleri #mutfakaşkı #mutfaktakigurme #cauliflowerrice #chickpeas #chickpea #yöresel#kesfett #yöresellezzetler#keşfetteyiz #yöreseltatlar #keşfetteyim Bugün sizlere vitamin deposu yemek tarifi vereceğim.karnabaharı bir de bu şekilde deneyin Malzemeler 1 adet küçük karnabahar (küçük küçük parçalara ayrılmış) 100 gram haşlanmış et(kuzu,dana) 1su bardağı bezelye 1 adet kuru soğan 2 adet yeşil biber 2 adet kırmızı biber 1 adet havuç 🥕 1-2 adet domates 🍅 veya 1 yemek kaşığı domates-biber salçası karıştırın 1 tatlı kaşığı pul biber 1/2 çay kaşığı karabiber 1/2 çay kaşığı kimyon Tuz yeteri kadar 5-6 yemek kaşığı zeytinyağı Yapılışı Yemeği yapılacak tencereye zeytinyağını koyun içine yemeklik doğranmış kuru soğan, biberler ve havuç konur hafifçe sarartın.daha sonra eti ilave edip, kavurmaya devam edin.salca koyup,salçanın kokusu gidinceye kadar kavurun.karnabahar,domates,bezelye(bezelye haşlanmış ise karnabahar yarı pişince koyun) ve 2-3 su bardağı sıcak su ile pişirmeye devam edin. baharatlar ve tuz ilave edip, karıştırın.5-6 dakika pisirdikten sonra ocağı kapatın. Afiyet olsun

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder