View this post on Instagram #mantarlıköfte #sote #kabaklıtarifler #evyemekleri #nefis_mutfagim #havuçlu #izmirlezzetlerim #turkey🇹🇷#yoresel #yöresellezzetler#lezizsalatalar #lezizyemek #mushrooms #keşfet #yemeksunumları #yemekblogu #yemekfotograf #YemekSanati #yemektarif #yemekkokusuu #yemekaskim #yemekirum #yemeksunum #yemekfotoğrafı #gurmelezzet Malzemeler 200-250 gram kültür mantarı Zeytinyağı 2 yeşil biber 1adet havuç 1 adet büyük boy kabak 1 adet kapya biber Karabiber Pul biber 1-2 diş sarımsak Tuz Kekik Yapılışı: Tüm malzemeleri istediğiniz şekilde doğrayın. Sırasıyla soğan, biberleri ve havucu atın soteleyin.kabagi ilave edin.Yumusağinca mantarları ekleyin. Yaklaşık 10 dakika bu şekilde mantarlar suyu salıp, çekince tamamdır. Ardından tüm baharatları atıp, karıştırın. Bu şekilde kısık ateşte 5 dakika pişirin. Tavuk, köfte ve et yemeklerinin yanında servis edilir Afiyet olsun. A post shared by akile emir (@akissmutfak) on Sep 21, 2020 at 1:46am PDT
#mantarlıköfte #sote #kabaklıtarifler #evyemekleri #nefis_mutfagim #havuçlu #izmirlezzetlerim #turkey🇹🇷#yoresel #yöresellezzetler#lezizsalatalar #lezizyemek #mushrooms #keşfet #yemeksunumları #yemekblogu #yemekfotograf #YemekSanati #yemektarif #yemekkokusuu #yemekaskim #yemekirum #yemeksunum #yemekfotoğrafı #gurmelezzet Malzemeler 200-250 gram kültür mantarı Zeytinyağı 2 yeşil biber 1adet havuç 1 adet büyük boy kabak 1 adet kapya biber Karabiber Pul biber 1-2 diş sarımsak Tuz Kekik Yapılışı: Tüm malzemeleri istediğiniz şekilde doğrayın. Sırasıyla soğan, biberleri ve havucu atın soteleyin.kabagi ilave edin.Yumusağinca mantarları ekleyin. Yaklaşık 10 dakika bu şekilde mantarlar suyu salıp, çekince tamamdır. Ardından tüm baharatları atıp, karıştırın. Bu şekilde kısık ateşte 5 dakika pişirin. Tavuk, köfte ve et yemeklerinin yanında servis edilir Afiyet olsun.
A post shared by akile emir (@akissmutfak) on Sep 21, 2020 at 1:46am PDT
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder