MALZEMELER:
2 adet kuru soğan
1 kase karışık lahana turşusu
Zeytinyağı yeteri kadar
SÜSLEME İÇİN:
Küçük turşu acı biber
Limon dilimleri
Önce lahana turşumuzu güzelce yıkayıp, suyunu süzdürüyoruz.
YAPILIŞI:
Önce lahana turşumuzu güzelce yıkayıp, suyunu süzdürüyoruz.
Tavaya biraz zeytinyağı döküyoruz. Yarım ay şeklinde doğradığımız soğanları tavaya alıyoruz ve hafifçe pembeleştiriyoruz.
Daha sonra üzerine suyunu süzdügümüz karışık lahana turşusunu tavaya alıp, kavuruyoruz.
Servis tabağına alıp, ılık veya soğuk olarak servis yapabiliriz.
Daha sonra üzerine suyunu süzdügümüz karışık lahana turşusunu tavaya alıp, kavuruyoruz.
Servis tabağına alıp, ılık veya soğuk olarak servis yapabiliriz.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder