MALZEMELER:
1 paket eti burçak bisküvi
1 paket eti kakaolu bisküvi
1 paket kakaolu puding
2 su bardağı su (kesinlikle süt kullanmıyoruz)
Tencereye suyu ve pudingi dökelim. Orta ateşte koyulaşıp kıvam alana kadar karıştırarak pişirelim.
Sade burçak bisküviye 1 tatlı kaşığı puding sürelim ve tepsiye dik olarak yerleştirelim.
Sonra kakaolu bisküviye 1 tatlı kaşığı puding sürüp sade bisküviye yapıştıralım.
Bisküvilerin pudingli kısmı dışta kalacak şekilde bisküvileri bir sıra sade 1 sıra kakaolu bisküvi olacak şekilde yerleştirelim.
Daha sonra kalan pudingi eşit şekilde bisküvilerin üzerine döküp yanlarını puding ile sıvayalım ve buzdolabına kaldıralım.
İyice soğuyup donan pastamızı verev (çapraz) olarak kesip servis yapın.
1 paket eti kakaolu bisküvi
1 paket kakaolu puding
2 su bardağı su (kesinlikle süt kullanmıyoruz)
YAPILIŞI:
Tencereye suyu ve pudingi dökelim. Orta ateşte koyulaşıp kıvam alana kadar karıştırarak pişirelim.
Sade burçak bisküviye 1 tatlı kaşığı puding sürelim ve tepsiye dik olarak yerleştirelim.
Sonra kakaolu bisküviye 1 tatlı kaşığı puding sürüp sade bisküviye yapıştıralım.
Bisküvilerin pudingli kısmı dışta kalacak şekilde bisküvileri bir sıra sade 1 sıra kakaolu bisküvi olacak şekilde yerleştirelim.
Daha sonra kalan pudingi eşit şekilde bisküvilerin üzerine döküp yanlarını puding ile sıvayalım ve buzdolabına kaldıralım.
İyice soğuyup donan pastamızı verev (çapraz) olarak kesip servis yapın.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder