MALZEMELER:
3 Adet haşlanmış patates
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kuru nane
3-4 adet taze soğan
8-9 dal maydanoz
1 çay bardağı iç bakla
1 çay bardağı bezelye
3-4 adet kornişon turşu
1/2 çay bardağı zeytinyağı
tuz
limon
YAPILIŞI:
Haşlanmış patatesleri küp küp doğrayalım.
Ayrı bir kapta pul biber,kuru nane,zeytinyağı,tuz ve limon suyu karıştırarak sos hazırlayalım.
Patateslerin üzerine yeşillikleri ince ince doğrayalım.
Bezelye, küçük küçük doğradığımız turşu, iç baklayı da ilave edelim.
En son olarak sosu ekleyerek karıştıralım, servis tabağına alalım.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder