Tarifi Instagram'da Gör
#fırında #levrekmarin #balık #balik #balıktarifleri #diyetyemeklerim #buğulama #mutfakaşkı #gürme #keşfet #keşfetteyiz #keşfetteyim #yöresellezzetler #fish #healthyrecipes #fishrecipe MALZEMELER: 3 adet levrek balığı 2 adet soğan 2 adet patates 1 çay bardağı zeytinyağı karabiber zeytinyağı Tuz SOSU: 1 cay bardağı zeytinyağı Tuz yeteri kadar 1 çay kaşığı karabiber YAPILIŞI: Önce levrek balığı temizlenir. Daha sonra balığı zeytinyağı,tuz ve karabiber karıştırarak hazırladığımız sosla yağlayalım. Bir fırın tepsisine balığımızı , halka doğradığınız patates ve soğan koyarak 250 derecede pişirelim. İlk yarım saat fırın tepsisinin üzerini yağlı kağıt ile kapattım. Daha sonra tepsinin üzerini açarak kızarıncaya kadar pişirmeye devam ettim. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder