MALZEMELER:
2 poşet krem şanti
1 su bardağı pudra şekeri
2 su bardağı süt
2 paket petibör bisküvisi
1 yemek kaşığı nescafe
ÜZERİ İÇİN:
Çikolata sosu (üzerindeki tarife göre hazırlanacak) veya daha önceki tariflerimde yayınlamış olduğum sosu kullanabilirsiniz.YAPILIŞI:
Öncelikle bisküvileri küçük parçalara ayırıyoruz. Daha sonra ayrı bir kapta krem şantiyi soğuk sütle güzelce çırpıyoruz.
Krem şantinin içine kırmış olduğumuz bisküvileri, pudra şekerini ve nescafeyi ilave edip, karıştırıyoruz.
Daha önceden ıslatmış olduğumuz veya streç filmle kaplanmış kaba karışımı boşaltıp, üzerini düzeltiyoruz. Buzluğa kaldırıp, donmasını sağlıyoruz.
Servis yapmadan önce kalıbından çıkarıp, üzerine çikolata sos dökerek süslüyoruz.
Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder