Tarifi Instagram'da Gör
#kabaklıtarifler #patlıcanbalığı #yöresellezzetler #ege #egemutfağı #pratıktarıfler #arasıcaklar #eggplanzz #pumpkinspiceeverything #keşfet #keşfetteyiz #keşfetteyim Kabak, patlıcan 🍆 balığı MALZEMELER: 1 adet bostan patlıcan 2 adet kabak 2 adet yumurta 1 çay bardağı un 1 çay bardağı mısır unu Tuz yeteri kadar Kızartmak için sıvı yağ YAPILIŞI: Patlıcanı ve kabağı soyup, ince ince dilimleyin. Kaynar suda patlıcanı 10 dakika, kabağı 5 dakika haşlayın. Suyunu süzdükten sonra, önce un ardından çırpılmış yumurta ve mısır ununa bulayıp arkalı önlü kızgın yağda kızartın. Afiyet olsun.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder