Akissmutfak
▼

13 Ekim 2020 Salı

Közlenmiş Kırmızıbiber Lokumu

View this post on Instagram

kırmızıbiber #lokum #meze #mezetarifleri #arasicaklar #aperatif #yöresel #yöresellezzetler #yöreselyemekler #redpeppers#lezzetliyemekler #redpepperracing #foodscience #foods4thought #lezizdiyet #gourmetfood #gourme #gourmet #kezfett#keşfetteyiz #kesfetteyim Bu tarifi meze olarak hatta kahvaltı sofralarında ,ara sıcak olarak sunabilirsiniz. Kırmızı biber istediğiniz miktarda İç harcı için istenen yöresel peynirler tercihim beyaz peynir ve tulum peynirini karıştırarak kullandım. Peynirleri karıştırıp biraz da karabiber ve bir miktar maydanoz eklenir.yumurta sarısı içine konulacak. Üzeri için Galeta unu 1 adet yumurta çırpılır. Hazırlanan harçla parçalara ayrılmış közlenmiş biberlerin içleri videodaki gibi sıkıca sarılır. Önce yumurtaya sonra galeta ununa bulayın ve kızgın yağda kızartın.kizaran kırmızı biber lokumları kağıt peçete üzerine alın ve sonra servis yapın.sicak ve ılık olarak muhteşem lezzet. Afıyet olsun

A post shared by akile emir (@akissmutfak) on Oct 13, 2020 at 3:05am PDT


via Instagram @username
Akile Emir zaman: 13:52
Paylaş

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle

Tarif Arama Butonu

Hakkımda

Fotoğrafım
Akile Emir
Profilimin tamamını görüntüle
Blogger tarafından desteklenmektedir.